Over ons

Bij Luksa Home Collection kunt u terecht voor karakteristieke verlichting, unieke meubelen, bijzondere woonaccessoires.

Wij zijn continu op zoek naar mooie, doorleefde en authentieke items. Unieke sfeervolle items met een eigen verhaal. Sfeer is voor ons het uitgangspunt. Door de sfeer die de items uitstralen beleef je een gevoel en creëer je een thuis. Contrasten in je interieur en combinaties die rust en eenvoud uitstralen worden bij elkaar een prachtig geheel.

De authentieke sfeervolle items met een verhaal waaraan de sporen van het verleden duidelijk zijn af te zien zijn. Bezieling en beleving in een woonstijl die bij u past gecreëerd met de juiste mix van oude en nieuwe items. Een sfeervol interieur waarin je je thuis voelt.

Wij vinden dat een interieur vanuit gevoel moet ontstaan. Het creëren van een warme, onderscheidende en inspirerende leefomgeving die past bij jouw levensstijl.

Puur, tijdloos, stoer en doorleefd
Ons team is continu op zoek naar authentieke items met karakter. De collectie van Luksa Home Collection is met passie en oog voor detail samengebracht.

Wij streven naar perfectie en werken met leveranciers die precies weten wat wij willen en waar wij voor staan. Regelmatig komen er eenmalige unieke items uit het verre oosten bij ons binnen, ons aanbod is hierdoor voortdurend in beweging.

De spullen die u ziet op onze website kunnen opgehaald of gebracht worden.
Regelmatig wordt ons om advies gevraagd bij het inrichten of herinrichten van een woonkamer, keuken of slaapkamer. Wij adviseren u graag over het creëren van een persoonlijk, sfeervol interieur en helpen u graag met een kleur en interieuradvies op maat.

Heeft u geen idee waar u moet beginnen en komt u er niet uit? Het is onze passie en uitdaging om voor u een passend interieur te creëren. Neem gerust contact met ons op indien u vragen of wensen heeft. Wij zijn iedere dag bereikbaar via telefoon, mail of app.

U kunt de artikelen uit de webshop in het echt komen bekijken.
U bent van harte welkom.